Reclame | Markting | Communicatie

Bakkie doen? 0318 – 74 34 26

Je bent nu op de pagina: Home » Westerink Afbouw

Direct contact met Marco: 0318 74 34 26

Westerink Afbouw

12 februari 2020

Westerink stucadoors en Westerink Afbouw

Al jarenlang is Westerink gespecialiseerd in stucadoorswerk. Maar een nette afwerking van uw huis, bedrijfspand, winkel, school of zorginstelling is meer dan stucen. Het aanbod is daarom nu nog beter afgestemd op de wensen van de opdrachtgevers. Het begint met een goed en professioneel advies. En vervolgens heeft u 1 aanspreekpunt voor alle afwerking. Van schilderwerk tot vloeren en van fijn timmerwerk tot tegelwerk.

Nieuwe website en premiums

Burnio marketing en communicatie heeft de nieuwe website voor Westerink Afbouw gebouwd en gevuld. Het beheer van de website is ook in veilige handen bij Burnio, evenals de hosting.

Na livegang was het ook tijd om wat meer aandacht te geven aan de uitwerking van de huisstijl. Dat is tot uitdrukking gekomen in onder andere A5 notitieblokken, aanstekers met logo en website-adres en visitekaartjes.

Social media beheer

Vanaf de livegang verzorgt Burnio het beheer van de social media kanalen en de Google Ads campagne om meer mensen te bereiken in de regio die op zoek zijn naar een goed afbouwbedrijf. Om alle inspanningen op het gebied van online marketing op de juiste wijze te monitoren en bij te sturen waar nodig, hebben we een handig Google Data Studio dashboard ingericht. Hiermee is het mogelijk om 24/7 inzicht te krijgen in de resultaten van de uitgevoerde campagnes.

Ook (nog) beter communiceren? 

Vrijblijvend kennismaken met Burnio marketing en communicatie kost niks en levert je veel op!

Pin It on Pinterest