Reclame | Markting | Communicatie

Bakkie doen? 0318 – 74 34 26

Je bent nu op de pagina: Home » Waarom Google Ads inzetten?

Direct contact met Marco: 0318 74 34 26

Waarom Google Ads inzetten?

4 februari 2020

Met Google Ads kun je het succes van je bedrijf vergroten. Door ervoor te zorgen dat je gevonden wordt op het moment dat mensen via Google Zoeken en Google Maps op zoek zijn naar bedrijven, producten of diensten zoals die van jou. Je betaalt alleen voor doorkliks naar je website of telefoontjes naar je bedrijf.

Google Mijn Bedrijf vermelding

Zorg er daarnaast voor dat je Google Mijn Bedrijf vermelding in je eigen beheer is en actueel met de juiste openingstijden, aanbiedingen, berichten en contactgegevens. Deze vermelding is gratis.

Hoe werkt Google Ads?

Als mensen op zoek zijn naar iets of ergens heen willen, zoeken ze over het algemeen op Google. Uw advertentie kan getoond worden op het moment dat iemand op zoek is naar iets wat u doet.  Of dat nu op desktop, tablet of mobiel is: je betaalt extra om op de juiste momenten onder de aandacht te komen.

Je werkt met SEO (organische vindbaarheid) en SEA (betaalde vindbaarheid in Google) aan het online verbeteren van uw zakelijke doelen:

  • Meer bezoekers naar je website of webshop
  • Meer aanmeldingen voor demo’s, whitepapers of e-mail nieuwsbrieven
  • Meer telefoontjes
  • Meer bezoeken aan uw winkel of bedrijf

Je bepaalt je eigen budget per dag (minimaal € 300,- per maand). Het budget is op elk moment aan te passen. Burnio maakt het account voor u aan, richt het in met de juiste campagnegroepen, advertenties en zoekwoorden.

De resultaten zijn bijna realtime te volgen in het speciaal voor u gemaakt Google Data Studio dashboard. We helpen u graag een stap verder met effectieve online marketing.

Ook (nog) beter communiceren? 

Vrijblijvend kennismaken met Burnio marketing en communicatie kost niks en levert je veel op!

Pin It on Pinterest