Reclame | Markting | Communicatie

Bakkie doen? 0318 – 74 34 26

Je bent nu op de pagina: Home » Waarom betalen voor LinkedIn promotie?

Direct contact met Marco: 0318 74 34 26

Waarom betalen voor LinkedIn promotie?

29 september 2015

Het is tegenwoordig geen enkel probleem om je online marketing budget uit te geven, maar heb je al eens gedacht aan LinkedIn? Adverteren op LinkedIn is een prima keuze voor veel bedrijven. In dit artikel vertel ik je waarom je een betaalde campagne op LinkedIn zou moeten overwegen.

Waarom wordt LinkedIn vaak vergeten?

Heb jij al eens een campagne op LinkedIn uitgevoerd? LinkedIn’s zelfservice advertentieplatform wordt tot op de dag van vandaag door veel marketing professionals en mediaplanners vergeten. Dat kan zijn vanwege een aantal misverstanden:

  • LinkedIn is geen typisch sociaal netwerk, maar het is ook geen echt content platform.
  • LinkedIn richt zich alleen op zakelijke connecties, dus werkt alleen voor B2B.
  • LinkedIn heeft een veel kleiner publiek dan Twitter of Facebook.

De meerwaarde van LinkedIn

LinkedIn geeft je juist een enorme kans om heel gericht je product of dienst te promoten. Je kunt je richten op een grote doelgroep voor een betere naamsbekendheid, maar ook heel gericht op een kleine doelgroep focussen helpt om de conversie te verhogen. Dat kan omdat:

  • LinkedIn behoorlijk veel targetting opties biedt, inclusief de mogelijkheid om te focussen op functie, rol in de organisatie, vaardigheden en interesses.
  • LinkedIn profielen meer gedetailleerde en actuele informatie bevatten dan wat mensen vertellen op andere sociale netwerken.

Ik kan nog veel meer vertellen over de uitgebreide mogelijkheden, maar dan wordt dit artikel weer te lang. Heb je interesse? Bel Marco van Blijderveen (online specialist) dan op 0318 – 74 34 26.

Ook (nog) beter communiceren? 

Vrijblijvend kennismaken met Burnio marketing en communicatie kost niks en levert je veel op!

Pin It on Pinterest