Reclame | Markting | Communicatie

Bakkie doen? 0318 – 74 34 26

Je bent nu op de pagina: Home » VLOERSCHERMEN

Direct contact met Marco: 0318 74 34 26

VLOERSCHERMEN

VLOERSCHERMEN ALUMINIUM MET TRANSPARANT DOEK

Luxe vloerschermen voor zowel binnen als buiten. Een absoluut top product en passend bij ieder interieur. De aluminium frames zijn geschikt voor zowel transparante doeken als voor een bedrukt textieldoek, voorzien van een siliconen pees. Daarmee is het doek dus gemakkelijk uitwisselbaar.

Aluminium frame De aluminium frames zijn verkrijgbaar in diktes variërend tussen de 44 en 80 mm. Daarnaast is er een onderscheid te maken tussen 2 soorten, een strak en een open profiel. Het open profiel kan gebruikt worden om accessoires te monteren zoals voetplaten met zijsteun.

Er kan worden gekozen uit 3 soorten voetplaten; zijsteunen, kleine- en grote voetplaten.

De aluminium frames zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium. Het anodiseren zorgt voor een beschermlaag tegen slijten en corrosie. De frames zijn verkrijgbaar in 3 kleuren.

Het frame wordt geleverd met aan 1 of 2 zijden een 653 g/m² transparante folie B1 (pvc). Dit stevige, weerbestendige materiaal wordt gebruikt voor aluminium frame schermen. Het doek wordt afgewerkt met een 14×3 mm siliconen pees. Het doek is B1 brandvertragend.

Ook (nog) beter communiceren? 

Vrijblijvend kennismaken met Burnio marketing en communicatie kost niks en levert je veel op!

Pin It on Pinterest