Reclame | Markting | Communicatie

Bakkie doen? 0318 – 74 34 26

Je bent nu op de pagina: Home » TWS RHENEN

Direct contact met Marco: 0318 74 34 26

TWS RHENEN

24 april 2020

TWS Rhenen – rental specialist

Tension and Winding Solutions uit Rhenen kwam bij Burnio terecht voor de restyling van het logo, de vernieuwing van alle bijbehorende huisstijldragers en de vernieuwing van de website.

Voor de vormgeving hebben we intensief samengewerkt met Studio Citroen.

Logo vernieuwen

Het oude logo was niet verkeer, maar het kon net even wat eigentijdser. Een logo vernieuwen vraagt om finesse in de details. Samen met Jasper hebben we daar een mooi concept van gemaakt. Daarna zijn ook de factsheets, het briefpapier en de visitekaartjes volledig vernieuwd. Voor het beheer van sociale media heeft TWS Burnio ook ingeschakeld. Burnio heeft een mooie logo animatie video gemaakt, die voor herkenbaarheid zorgt bij het posten van projecten.

WordPress maatwerk en meertaligheid

De nieuwe website is voorzien van een flink stuk maatwerk. De verschillende machines zijn eenvoudig te selecteren door middel van een keuzehulp. De filtering zorgt ervoor dat je snel de machines te zien krijgt die aan jouw eisen voldoen. Daarnaast is de website meertalig gemaakt, zodat ook de internationale markt optimaal voorzien wordt van de juiste informatie.

Ook (nog) beter communiceren? 

Vrijblijvend kennismaken met Burnio marketing en communicatie kost niks en levert je veel op!

Pin It on Pinterest