Reclame | Markting | Communicatie

Bakkie doen? 0318 – 74 34 26

Je bent nu op de pagina: Home » Studiebijbel Online

Direct contact met Marco: 0318 74 34 26

Studiebijbel Online

9 juni 2020

INTERIM MARKETING EN COMMUNICATIE MANAGER

De marketing manager van Centrum voor Bijbelonderzoek / Studiebijbel online gaat met zwangerschapsverlof. Of wij tijdelijk een aantal maanden kunnen inspringen? Natuurlijk doen we dat.

MISSIE / NON-PROFIT

Burnio heeft zeer veel ervaring met non-profit organisaties. We snappen als geen ander hoe processen werken in deze organisaties en hoe er verantwoord met budgetten moet worden omgegaan. Daarom is het goed om een professional in te schakelen die weet waar het over gaat.

MARKETING MANAGER

Tijdens het verlof zorgen we voor de continuïteit van het werk, waaronder MailChimp nieuwsbrieven, beheer van Google Ads en Google Grants campagnes, Social media beheer, vormgeving en alles wat er verder komt kijken bij het vergroten van de naamsbekendheid en het aantal abonnees in Nederland, om zo de gratis verspreiding van de Bijbel in Latijns Amerika mogelijk te maken. Daar is de BibliaDeEstudio de online Bijbel in het Nieuwe Testament. En die krijgt iedereen gratis. Al ruim 25.000 gebruikers zijn er!

Meer weten over de studiebijbel? https://www.studiebijbel.nl/

GRATIS PROBEREN

Neem zelf de proef op de som en registreer je voor 30 dagen geheel gratis voor de volledige versie Salomo. Na 30 dagen blijf je toegang houden als gratis gebruiker met een beperkt aantal vertalingen en commentaren, maar je kunt daarna natuurlijk ook betaalde abonnee worden!
Gebruik in de derde stap van de registratie de aanmeldcode BurnioCVB! https://online.studiebijbel.nl/

Ook (nog) beter communiceren? 

Vrijblijvend kennismaken met Burnio marketing en communicatie kost niks en levert je veel op!

Pin It on Pinterest