Reclame | Markting | Communicatie

Bakkie doen? 0318 – 74 34 26

Google Ads

Wil jij ook beter vindbaar worden in de Google zoekresultaten?

Effectieve online marketing is een succesvolle samenwerking tussen jou en Burnio marketing & communicatie.

Samen werken we aan een groter bereik. Dat zorgt voor meer bezoekers naar je site en daardoor ook meer omzet en een gezonde groei.

Google Ads campagne door Burnio online marketing

Wat kost adverteren met Google Ads?

Voor iedereen een passende oplossing!

Vragen of maatwerk?

Hoger scoren in Google

Het Burnio SEA proces

Gratis intake

We bespreken je doelen met de campagne en stellen een concreet advies op voor de juiste mix om succesvol te adverteren met Google Ads.

We kijken ook naar je website. Google Ads campagnes kunnen alleen succesvol worden met een kwalitatief goede website.

Zoekwoorden onderzoek / marktanalyse

Als je doelen helder zijn, dan onderzoeken we welke woorden het meest effectief zijn om op te bieden en we kijken ook naar de concurrentie. Welke zoekwoorden gebruiken zij en hoeveel kost het om op die woorden vindbaar te zijn?

Inrichten Google Ads account

We hebben jarenlange ervaring als Google Ads specialist in het inrichten van accounts. We richten het account in met alle benodigde instellingen voor campagnes, advertentiegroepen en zoekwoorden. We maken de juiste advertentietarieven aan, schrijven advertentieteksten en richten het betalingsaccount voor je in.

Google Data Studio dashboard

Om de inzet van Google Ads goed te kunnen volgen, richten we een online dashboard in. Je kunt hier 24/7 de resultaten van je organische en betaalde websiteverkeer volgen.

Beheren en optimaliseren van de campagne

Een succesvolle campagne wordt pas na 3 maanden echt duidelijk. We beheren de campagne door nieuwe zoekwoorden toe te voegen. We halen niet-relevante zoekwoorden weg en we voegen nieuwe advertentievarianten toe. Maandelijks overleggen we wat de speerpunten voor de komende maand zijn. 

Meer resultaat

Zoekmachine adverteren (SEA) is nog effectiever als het 1 van je onderdelen van de (online) marketing is. We combineren regelmatig met succes Google Ads campagnes met social media campagnes, e-mailmarketing, website beheer en landingspages.

 

Waarom kiezen voor een Google Ads campagne?

Betalen om bovenaan de zoekresultaten in Google naar boven te komen. Google Ads werkt als een veiling. Op het moment dat iemand zoekt op een term die voor jouw bedrijf of organisatie relevant is, kun je geautomatiseerd bieden om dan als 1 van de betaalde resultaten te verschijnen bij de zoekopdracht.

Naast adverteren in de zoekresultaten is het mogelijk om bij Google Shopping te adverteren met je producten. Ook display banners kun je inzetten op sites van derden zoals nu.nl, startpagina.nl en diverse andere sites wereldwijd.

Google Ads campagne door Burnio online marketing

Meer bereiken 

Meer bereik. Meer bezoek. Meer omzet.

Met een Google Ads campagne vergroot je jouw bereik in de zoekresultaten. En meer bereik zorgt voor meer bezoekers op je website. 

Beter zichtbaar in Google zoekresultaten

Meer bezoekers op je site

Hoger zichtbaar dan je concurrentie

Burnio is Google Ads specialist met jarenlange ervaring

Burnio kijkt naar het totaalplaatje van marketing & communicatie

Succesvol ondernemen

Groei van bijna 400%

Een opdrachtgever in de maakindustrie wilde wereldwijd beter vindbaar zijn op de specifieke innovaties van hun engineers. Dat is met Google Ads gelukt in combinatie met de juiste mix van Facebook en Linkedin content. En betaalde social media campagnes.

Veel nieuwe klanten

Voor diverse zzp en mkb ondernemers heeft Burnio in de afgelopen jaren succesvolle Google Ads campagnes uitgevoerd. Met als resultaat dat het regelmatig voorkwam dat ondernemers vroegen om even te pauzeren, omdat het aantal aanvragen enorm was.

ACTIE:

geen eenmalige opstartkosten

 

Als je ervoor kiest om te groeien met Burnio, krijg je bij het afsluiten van een Google Ads abonnement voor minimaal 6 maanden de eenmalige opstartkosten van ons cadeau.

Niet omdat we Sinterklaas zijn, maar omdat we geloven in langdurige klantrelaties en het met passie en aandacht werken aan langdurige groei. Burnio gaat voor de beste kwaliteit!

Pin It on Pinterest