Reclame | Markting | Communicatie

Bakkie doen? 0318 – 74 34 26

Je bent nu op de pagina: Home » Dromec

Direct contact met Marco: 0318 74 34 26

Dromec

29 mei 2018

DROMEC aandrijvingen en lieren

DROMEC, drives & winches. Betrouwbaar in aandrijftechniek. Dynamisch en innovatief in liersystemen. Met ons enthousiaste team werken wij aan de ontwikkeling van eenvoudige, kleine lieren tot grote, complexe systemen waarbij de hoogste eisen op het gebied van veiligheid worden vereist. Door deze sterke combinatie is DROMEC gespecialiseerd in series en klantspecifieke systemen en maken wij kwalitatief hoogwaardige producten. Ieder project is voor ons een nieuwe uitdaging. Welkom!

ONLINE MARKETING

Burnio marketing en communicatie ondersteunt Dromec bij het voortdurend optimaliseren van de vindbaarheid van de website. Ook Google Ads wordt professioneel door Burnio uitgevoerd. Daarnaast zorgt Burnio i.s.m. Studio Citroen voor het beheer van de social media kanalen.

GOOGLE DATA STUDIO DASHBOARD

Om alle inspanningen op het gebied van online marketing op de juiste wijze te monitoren en bij te sturen waar nodig, hebben we een handig Google Data Studio dashboard ingericht. Hiermee is het mogelijk om 24/7 inzicht te krijgen in de resultaten van de uitgevoerde campagnes.

Ook (nog) beter communiceren? 

Vrijblijvend kennismaken met Burnio marketing en communicatie kost niks en levert je veel op!

Pin It on Pinterest