Reclame | Markting | Communicatie

Bakkie doen? 0318 – 74 34 26

Je bent nu op de pagina: Home » Dr. Henk Post

Direct contact met Marco: 0318 74 34 26

Dr. Henk Post

25 mei 2020

Dr. Henk Post

Dr. Henk Post wil leven en werken in dienst van de Koning, Jezus Christus. Zijn hart ligt bij de theologie. Vrijwel wekelijks gaat hij voor in kerkdiensten in de Protestantse Kerk in Nederland. Hij publiceert regelmatig artikelen op het gebied van geloof,

Tijd voor een nieuwe site

Dr. Henk Post is een opdrachtgever van het eerste uur. Burnio vindt het belangrijk dat we ook de kleinere opdrachtgevers niet vergeten. Zij zijn het die ons groter hebben gemaakt en al zoveel jaren vertrouwen in ons hebben. De tijd staat niet stil. En dat geldt zeker voor techniek. De oude website van dr. Henk Post was nog gebouwd in een hele oude Joomla versie. Deze is in korte tijd omgezet naar een moderen en toekomstgerichte WordPress website.

Website beheer

Na een korte, online training via Microsoft Teams, is dr. Henk Post nu in staat om eenvoudig zelf de nieuwsberichten op de site te plaatsen en de pagina’s aan te passen naar eigen wens. Burnio verzorgt daarnaast nog de hosting van de site, de backups en het technische onderhoud qua updates voor WordPress en de plugins die gebruikt zijn. Kortom, een site die klaar is voor vandaag, maar zeker ook naar de toekomst up-to-date blijft!

Ook (nog) beter communiceren? 

Vrijblijvend kennismaken met Burnio marketing en communicatie kost niks en levert je veel op!

Pin It on Pinterest