Reclame | Markting | Communicatie

Bakkie doen? 0318 – 74 34 26

Je bent nu op de pagina: Home » De Lunterse Boer

Direct contact met Marco: 0318 74 34 26

De Lunterse Boer

28 februari 2020

Gastvrij in Lunteren

Sinds november 2019 zijn Ko en Corine Bostelaar de nieuwe eigenaren van De Lunterse Boer. Burnio is gekozen als strategische partner voor marketing, communicatie en pr. Bij De Lunterse Boer helpen ze graag met het organiseren van familiediners, overnachtingen en vergaderingen. Elke dag doen zij ons best voor hun gasten. Een prachtige plek, midden in de Lunterse bossen voor ontbijt, lunch, diner, overnachting, vakantie, vergadering, training of om zomaar even te ontspannen.

Herhalen is de kracht!

De vormgeving is meer in de sfeer en stijl gebracht van Ko en Corine, passend bij de Lunterse Boer. Burnio verzorgt de bewaking van de huisstijl, beheer van website en sociale media en de uitvoering van drukwerk. Maandelijks komen er diverse berichten online die veel verkeer naar de website sturen. Sinds de inzet van Burnio is het aantal bezoekers op de site -ondanks de corona-crisis- bijna dubbel zo hoog als in dezelfde periode vorig jaar.

Breed pakket aan mogelijkheden.

Burnio verzorgt het beheer van de website en sociale media. We verzorgen de vormgeving en teksten van de social media posts. Verder hebben we o.a. menukaarten, cadeaubonnen, pennen, notitieblokken, druppelvangers, bestekzakjes / pochets, advertenties, uitnodigingen, folders en flyers geleverd.

Ook (nog) beter communiceren? 

Vrijblijvend kennismaken met Burnio marketing en communicatie kost niks en levert je veel op!

Pin It on Pinterest