Reclame | Markting | Communicatie

Bakkie doen? 0318 – 74 34 26

Je bent nu op de pagina: Home » Burnio: Meer dan een communicatiebureau

Direct contact met Marco: 0318 74 34 26

Burnio: Meer dan een communicatiebureau

4 oktober 2017

Communiceren kun je leren

Een communicatiebureau wat je helpt van a tot z met alles waar jouw boodschap en logo op staat? Dat kan bij Burnio! Zoals in de foto bij dit bericht het reclamebord bij de voetbalvereniging in Scherpenzeel voor Primera Van Walsem.

De afgelopen jaren groter geworden door online communicatie. Van adviestrajecten tot interim projectmanagement en van social media training tot strategische communicatieplannen. Maar communiceren doe je niet alleen online. Ook offline is communiceren een vak.

Daarom werken wij intensief samen met een aantal partners. Van teksten tot fotografie en van huisstijlontwikkeling tot autobelettering. Per project schakelen we de juiste professionals in. Zo betaalt u nooit teveel en houden we de projectbegeleiding en overheadkosten laag.

Communicatieprofessionals

Al ruim 4 jaar werken we intensief samen met diverse partners. Zo hebben we de kracht en expertise van een groot bureau, met de snelheid van een zelfstandige professional. Als diverse opdrachtgevers voor kleinere, maar juist ook grotere en complexe (WordPress) websites hebben hier de afgelopen jaren van geprofiteerd.

Ook benieuwd naar onze mogelijkheden? Bel 0318-743426!

Ook (nog) beter communiceren? 

Vrijblijvend kennismaken met Burnio marketing en communicatie kost niks en levert je veel op!

Pin It on Pinterest