Reclame | Markting | Communicatie

Bakkie doen? 0318 – 74 34 26

Je bent nu op de pagina: Home » BESTGARDENS

Direct contact met Marco: 0318 74 34 26

BESTGARDENS

24 juli 2020

BURNIO ZORGDE VOOR:

https://best-gardens.nl/

HOVENIERS MET MEERWAARDE UIT VEENENDAAL

BestGardens is al lange tijd een klant van Burnio Marketing en Communicatie. Met gedreven specialisten zorgt BestGardens voor prachtige tuinontwerpen die ze ook nog eens kunnen aanleggen en onderhouden. Zowel voor particulier als zakelijke tuinen.

TUINONTWERP

Met de komst van Jolanda is BestGardens nog meer dan voorheen in staat om de mooiste tuinen te ontwerpen naar de wensen van de opdrachtgever. Met de nieuwste (elektrische) machines en technieken zorgt BestGardens voor de aanleg en het onderhoud van kleine en grote tuinen. Verder is BestGardens bewust bezig met het opleiden van jong tuintalent, zodat de kennis niet alleen vergroot wordt, maar ook geborgd. BestGardens: een hovenier uit Veenendaal met meer dan groene ambitie!

WEBSITE VERNIEUWEN

De website was dringend aan een grondige update toe. BestGardens is verder gegaan in de ontwikkeling en de website is daar nu mee op hetzelfde niveau gebracht. Veel beeld, professionele uitstraling en veel meer ruimte voor mooie voorbeelden en tuintips. Dus neem snel een kijkje op https://best-gardens.nl/.

Ook (nog) beter communiceren? 

Vrijblijvend kennismaken met Burnio marketing en communicatie kost niks en levert je veel op!

Pin It on Pinterest